Γιορτάζουμε 4 χρόνια vivoglutenfree με giveaway δώρο 300€

Το VIVO GLUTEN FREE κλείνει 4 χρόνια φέτος και το γιορτάζω με προϊόντα χωρίς γλουτένη συνολικής αξίας 300€ που θα  τα μοιραστούν 2 τυχεροί (από Ελλάδα μόνο)!

 

4 χρόνια, 135 συνταγές και πολλούς νέους φίλους!

Σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου και μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω. Δε το κρύβω ότι αυτά τα τελευταία 4 χρόνια έχω μάθει πολλά από όλους εσάς, για τον εαυτό μου, τις δυνατότητές μου. Υπήρξε άγχος, φόβος, προσαρμογή αλλά και  επιμονή, υπομονή, δύναμη, μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν μου γράφετε ότι κάνατε τη συνταγή και πέτυχε και έγινε καταπληκτική!

Αυτά τα δώρα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να σας ευχαριστήσω που στέκεστε δίπλα μου και με παροτρύνεται να συνεχίσω! Αυτός και ο λόγος που θέλω να το γιορτάσω τα γενέθλια του  Vivo Gluten Free μαζί σας!

Αποφάσισα να σας χαρίσω κάποια από τα αγαπημένα μου προϊόντα. Και λέω κάποια, γιατί αν έβαζα όλα τα αγαπημένα προϊόντα μου, τότε θα έπρεπε αντί να τα ταχυδρομήσω, να σας τα στείλω με φορτηγό! 🙂  Εύχομαι να σας αρέσουν όλα αυτά που αγαπάω, βάζω στο σπίτι μου και στο τραπέζι μου!

Για να μπείτε στην κλήρωση και να διεκδικήσετε ένα από 2 πακέτα συνολικής αξίας 300€, θα πρέπει να μου πείτε ποια ή ποιες συνταγές μου είναι οι αγαπημένες σας, αφήνοντας ένα σχόλιο, (στο site, κάτω από την αγαπημένη σας συνταγή) με το mail σας, το  οποίο δεν εμφανίζεται πουθενά και αυτομάτως αποδέχεστε εγγραφή στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι κάθε νέα συνταγή. Κάθε σχόλιο σε ξεχωριστή συνταγή είναι και μια συμμετοχή!  Οπότε όσες συνταγές σχολιάσετε, τόσες και οι συμμετοχές αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα να κερδίσετε εσείς!!!Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου 23:59 και οι 2 νικητές* θα αναδειχθούν στις 4 Μαΐου στο story του Instagram του vivoglutenfree και θα ειδοποιηθούν με mail για να μου στείλουν την διεύθυνση όπου θα ταχυδρομηθεί το πακέτο τους στην Ελλάδα. Μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι θέλουν ακόμα και αν είναι στο εξωτερικό, αλλά τα πακέτα θα αποσταλούν μόνο εντός Ελλάδος. (* οι νικητές θα είναι διαφορετικοί, δηλαδή δεν μπορεί ένας να κερδίσει και τα 2 πακέτα)

Θα με χαροποιούσε πολύ να με ακολουθήσετε στα social media:
Τη σελίδα μου στο Faceboοk τη βρίσκεται πατώντας εδώ: https://www.facebook.com/vivoglutenfree/

Και στο Instagram, πατώντας εδώ: https://www.instagram.com/vivoglutenfreecom/

 

Ο διαγωνισμός ΔΕΝ περιέχει τοποθέτηση προϊόντων και τα προϊόντα είναι όλα διαλεγμένα από μένα.

 

Βέβαια θέλω να ευχαριστήσω τις παρακάτω εταιρίες, είτε έχω βάλει κάποιο προϊόν τους στο πακέτο δώρου, είτε όχι, γιατί με το να παράγουν  ή εισάγουν προϊόντα χωρίς γλουτένη, μας κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και γευστικότερη:

 

 

 Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Σας περιμένω!!!

Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!!! ❤

 

Κρατήσετε τις πιο πετυχημένες συνταγές σας. Οργανώστε τα γεύματά σας.Κρατήσετε τις πιο πετυχημένες συνταγές σας. Οργανώστε τα γεύματά σας.

ADVERTISEMENT


10 thoughts on “Γιορτάζουμε 4 χρόνια vivoglutenfree με giveaway δώρο 300€

Add yours

  1. Πολίτικο λαχανόριζο με σταφίδες και κουκουνάρι

    1. Πιροσκί!!! Τα φτιάχνω σίγουρα μια φορά την εβδομάδα!

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: