​Βραστή πατάτα στο φούρνο σε 4′, χωρίς γλουτένη φυσικά

Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία που σας αρέσουν οι βραστές πατάτες για σαλάτα ή πουρέ αλλά βαριέστε τη πολύωρη διαδικασία του να τις βράζετε καθώς και τα κατσαρολικά που χρειάζεται να λερώσετε, όπως επίσης και ότι δε μπορείτε να κάνετε μία μόνο πατάτα, αυτή η συνταγή θα σας λύσει τα χέρια!
Τελικά οι άνδρες που ασχολούνται με την μαγειρική είναι καλύτεροι στο να βρίσκουν και τις πιο εύκολες λύσεις. Απόδειξη αυτή η συνταγή που μου την έμαθε ένας άνδρας που μαγειρεύει!


Υλικά
:

1 μέτρια πατάτα

Εκτέλεση :

Πλένουμε πολύ καλά την πατάτα. Την τρίβουμε, κάτω από το τρεχούμενο νερό, πολύ καλά γύρω γύρω έτσι ώστε να φύγουν όλα τα χώματα.

Την τρυπάμε αρκετές φορές γύρω γύρω με ένα πιρούνι ή ένα μαχαίρι  και την τοποθετούμε σε ένα πιάτο στο φούρνο μικροκυμάτων και την ψήνουμε για 4 λεπτά περίπου, στην μεγαλύτερη ένταση. Αναλόγως του μεγέθους της πατάτας και της έντασης που έχει ο φούρνος μας, μπορεί να χρειαστεί λιγότερος ή περισσότερος χρόνος.  Αν βάλουμε 2 πατάτες τότε αυξάνεται ο χρόνος περίπου στα 6 με 7 λεπτά.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!! 

Κρατήσετε τις πιο πετυχημένες συνταγές σας. Οργανώστε τα γεύματά σας.Κρατήσετε τις πιο πετυχημένες συνταγές σας. Οργανώστε τα γεύματά σας.

ADVERTISEMENT


7 thoughts on “​Βραστή πατάτα στο φούρνο σε 4′, χωρίς γλουτένη φυσικά

Add yours

  1. Πολυ έξυπνη ιδέα και γρήγορο αποτέλεσμα μπράβο σας

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: